Angry Birds Volcano -peli julkaistu Fazerin sivuilla

Fazerin uusien Tyrkisk Peber Volcano -karkkien mainonnassa yritetään hakea hyötyä Angry Birds -hittipelistä. Fazerin sivuilla on tämän myötä julkaistu Angry Birds Volcano -peli.

Pelin piilotettuja kenttiä saa aukaistua salaisilla koodeilla, jotka löytyvät Tyrkisk Peber Volcano -pussien EAN-koodeista Fazerin ja Angry Birdsin Facebook-sivuilta sekä YouTubesta hakusanalla Volcano.

– Angry Birdsin räiskyvä energia on huomattu maailmalla, ja nyt haemme uusia yhteistyön malleja myös kotimaisten toimijoiden kanssa. Fazerin ja Rovion toiminnassa on monia yhtymäkohtia, kuten vahva panostus laatuun, sekä kuluttajakeskeisyys, kertoo Peter Vesterbacka, Rovion Mighty Eagle Markkinointi&Mainonnalle.

Saman sivuston mukaan yhteistyö näkyy lähiviikkoina myös Fazerin tv-mainoskampanjassa. Kuudella tv-kanavalla ja Finnkinon elokuvateattereissa esitettävä mainos näyttää tältä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa