Applen sielu Steve Jobs on kuollut

YLEn mukaan Applen perustaja ja entinen toimitusjohtaja Steve Jobs on kuollut. 56-vuotias Jobs sairastui haimasyöpään vuonna 2004, johon hän nyt menehtyi.

Jobs jätti elokuussa yrityksen toimitusjohtajan tehtävät terveyssyistä. Applen tiedotteessa kehutaan Jobsin nerokkuuden, intohimon ja energisyyden olleen lukuisien ihmisten elämää parantaneiden innovaatioiden lähteenä.

– Steve Jobs oli yksi merkittävimmistä amerikkalaisista uudistajista. Hän oli riittävän rohkea ajatellakseen toisella tavalla. Ja riittävän rohkea uskoakseen, että voi muuttaa maailmaa. Jobs oli riittävän lahjakas myös toteuttamaan tämän, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama kuvasi Jobsia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa