Humalainen pyöräilijä jyräsi 5-vuotiaan pojan

Keskisuomalaisen mukaan humalassa ollut vuonna 1966 syntynyt mies ajoi pyörällään lauantaina iltapäivällä Jyväskylän Kauppakadulla 5-vuotiaan pojan päälle. Äitinsä kanssa jalan liikkeellä ollut poika kaatui ja loukkasi päätään.

Poika vietiin ambulanssilla Keski-Suomen keskussairaalaan hoidettavaksi. Vanhempi konstaapeli Saku Hämäläinen Keski-Suomen poliisista kertoo, että vaarallisesta tilanteesta huolimatta poika välttyi vakavilta henkilövahingoilta.

Poliisi vei miehen putkaan selvittelemään asioita. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vamman tuottamuksesta, liikennejuopumuksesta moottorittomalla ajoneuvolla sekä varkaudesta. Polkupyörä oli nimittäin varastettu.

Humalainen pyöräilijä jyräsi 5-vuotiaan pojan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun