Jätti 5000 euron laskuvarjon vartioimatta, varas vei

Helsingin Viides linja 16 kohdalla eilen noin kello 11:00 aikaan auton pakkaaja oli poistunut hetkeksi. Takaisin palatessaan oli kookas 15 kiloa painava vahvasta mustasta kankaasta tehty laukku kadonnut. Laukussa oli laskuvarjokokonaisuus, jonka arvo noin 5000 euroa.

Laskuvarjo on räikeän värinen: neonkeltainen ja -vihreä. Varjon taskussa, valjaissa ja itse varjossa on omistajan tiedot. Varjo on punaisessa repussa, jossa on myös mustaa väriä. Mustassa laukussa on teksti AKANDO. Laukussa on nostokahvat ja olkahihna.

Laukussa oli lisäksi laskuvarjohyppääjän valkoinen kypärä, jossa on äänitaajuudella toimiva korkeusmittari. Lisäksi laukussa oli toinen korkeusmittari, joka voidaan kiinnittää ranteeseen. Omaisuuden joukossa oli myös kaksivärinen (oranssi / hopea) siipipuku.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa