Juna törmäsi nuorten kasaamaan esteesen

Poliisi sai ilmoituksen, että Lahden Hennalan seisakkeen kohdalla kasataan junaradalle puutavaraa. Poliisipartio tapasi paikalta neljä 13 -15-vuotiasta nuorta miestä. Radalle oli kasattu puutavaraa ja isohko kivi.

Paikalle ajanut henkilöjuna ajoi kasan yli, jolloin junan rakenteisiin jäi osa puutavaroista kiinni. Juna joutui peruuttamaan ja poliisipartio avusti junan henkilökuntaa puutavan irrottamisessa.

Radalla kulkevaa junaliikennettä varoitettiin ja rata siivottiin uudestaan. Nuoret miehet vietiin kotiinsa ja heidän vanhemmilleen ilmoitettiin asiasta. Poliisi tutkii asiaa liikennetuhotyön yrityksenä, josta on säädetty 4 vuoden maksimirangaistus.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa