Kaatunut karkkiauto innosti Turussa, olikin Bilar-brändin mainostemppu

Iltalehden mukaan Ahlgrens bilar -vaahtokarkkeja kuljettanut auto kaatui tänään Turussa Rehtorinpellonkadun ja Hämeenkadun risteyksessä. Kaatunut auto levitti sisältönsä kadulle ja ohikulkijat keräsivät karkkeja innokkaasti.

Silminnäkijä ei nähnyt paikalla pelastushenkilökuntaa. Turun poliisin päivystäjä oli kuullut kaatuneesta karkkiautosta, mutta ilmoitusta he eiät ole saaneet siitä.

Leafin markkinointipäällikkö Mia Nygård paljastaa lehdelle, että kyseessä on Bilar-brändin mainostemppu. Hänen mukaan ihmiset ovat olleet markkinointikikasta innoissaan. Pilke silmäkulmassa tehtyjä tempauksia on luvassa jatkossa lisää.

– Tämä on aiheuttanut paljon keskustelua radio-ohjelmissa ja Facebookissa. Kyse on hauskasta brändistä ja olemme halunneet ravistella ja tehdä asioita eri tavalla.

 

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa