Kadonnut 18-vuotias Jenna löytyi surmattuna Espanjasta

Ilta-Sanomat kertoo, että eilen Espanjan Aurinkorannalta löytyi nuoren suomalaisnaisen ruumis. Keskusrikospoliisi vahvistaa asian ja kyseessä epäillään olevan 18-vuotias Jenna Lepomäki.

– Olosuhteet tapahtumapaikalla näyttävät siltä, että kyseessä on henkirikos. Tällä hetkellä keskitymme tapauksen tarkempaan tutkintaan niin Suomen kuin Espanjan päässä, joten tutkinnan yksityiskohtia ei puida julkisesti, tutkinnanjohtaja Jari Räty Tampereen Keskusrikospoliisista sanoo.

Kurikasta kotoisin oleva Lepomäki lähti Espanjan Fuengirolaan viime kesäkuussa. KRP tekee yhteistyötä tapauksen tiimoilta Espanjan poliisin kanssa. Poliisi on vanginnut tapaukseen liittyen muutaman epäillyn sekä Suomesta että Espanjasta.

Kadonnut 18-vuotias Jenna löytyi surmattuna Espanjasta
Siirry sivun alkuun