Kannattaako.fi laskee mikä etukortti sopii sinulle parhaiten

Kauppojen etu- ja asiakaskortit ovat monimutkaisia, eikä hyötyjä ole aina helppoa hahmottaa. Uuden Kannattaako.fi -sivuston avulla voi selvittää, että mikä etukortti sopii itselle parhaiten.

Sivustolla voit laskea mitä hyötyä korteista on itselle. Laskuriin syötetään talouden koko, postinumero ja arvio kuinka paljon rahaa kuluu kuukaudessa mm. ruokaan, vaatteisiin, vakuutuksiin tai sähköön. Tämän jälkeen laskuri laskee, kuinka paljon kustakin kortista kertyy etua.

Sivustolla on myös lisätietoa eri korteista ja etu- ja asiakkuusohjelmista sekä esimerkkejä erilaisten talouksien tyypillisistä ostoksista.

Jos esimerkiksi helsinkiläinen pariskunta keskittää ostoksensa yhdelle kaupparyhmälle ja kuluttaa kuukaudessa 936 euroa, YkkösBonus-kortilla kertyy etuja vuodessa 400,80 euroa, S-Etukortilla 393,12 euroa ja K-Plussa-kortilla 236,16 euroa.

Jos taas kolmen hengen perhe Kiteeltä kuluttaa 1300 euroa kuukaudessa ja keskittää ostonsa, vuosisäästöjä kertyy K-Plussa-kortilla 798 euroa, S-Etukortilla 780 euroa ja YkkösBonus-kortilla 675,50 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa