Kotikatu päättyy ensi vuonna

YLE tiedottaa, että 16 vuotta esitetty Kotikatu päättyy joulukuun 8. päivänä vuonna 2012. Loppuessa täyteen tulee 17,5 vuotta ja Kotikatu on jatkunut pidempään kuin yksikään muu kotimainen draamasarja.

– Kotikatu on ollut tunnettu osa suomalaista arkea ja mediatodellisuutta jo 16 vuotta, mutta nyt on tullut aika keskittää voimavaroja muuhun. Ei siksi, etteikö Kotikatu eläisi tässä ajassa vaan siksi, että tahdomme muutosta. Tiukan talouskurin aikana uusia resursseja muutoksen toteuttamisen ei ole, vaan meidän on löydettävä resurssit jakamalla niitä uudella tavalla, Ylen julkaisuista vastaava johtaja Olli-Pekka Heinonen selventää.

Sarjassa on vakituinen rooli noin 20 näyttelijällä, heistä 8 on ollut mukana sarjan alusta asti. Yle aikoo jatkaa Uusi päivä -sarjaa TV2:lla. Myös Taivaan tulet saavat jatkoa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa