Mies huomautti metelöinnistä, nuoret ampuivat hengenvaarallisesti rintaan

Iltalehti kertoo, että Vaasassa Varastokadulla perjantai-iltana 38-vuotias mies huomautti punaisella Volkswagenilla ajaneelle ja rellestäneelle joukolle pihamaalle virtsaamisesta. Mies oli myös huutanut , että menisivät muualle riehumaan, jotta lapset saavat nukkua.

Myöhemmin mies lähti ulos, nuoret alkoivat haukkua miestä rasistiksi ja uhkasivat ajaa koiran yli. Puolen yön aikaan miehen koti-ikkunaan alkoi lennellä kiviä. Mies katsoi asuntonsa ikkunasta, jollon autosta oli ammuttu ilmakiväärillä häntä rintaan.

Ampumisen jälkeen auto kaahasi renkaat vinkuen pakoon. Vakavasti haavoittunut mies leikattiin viikonloppuna Vaasan keskussairaalassa ja hänen tilansa on vakaa. Ystävän mukaan hengen lähtö oli lähellä.

Miehen asumassa talossa toimii isänmaallinen kerho. Eräs kerhon nuori arvelee, että ampujat olivat siinä luulossa, että 38-vuotias mies olisi heidän kerholaisiaan.

Poliisi tulee vaatimaan tapauksessa vangittavaksi kahta 19-vuotiasta miestä tapon yrityksestä. Kaikki kiinniotetut miehet ovat kantasuomalaisia vaasalaisia. Tapauksessa uhri ja epäillyt tekijät eivät ole tiettävästi olleet keskenään tuttuja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa