Mies yritti polttaa naisen elävältä

ESS.fi kertoo, että kesälahtelaista 34-vuotiasta miestä syytetään tapon yrityksestä. Syytteen mukaan mies oli maaliskuussa Sysmässä raahannut hieman yli 60-vuotiaan naisen tämän asunnon käymälään ja sulki sinne.

Seuraavaksi mies rikkoi käymälän ikkunan, kaatoi sisään bensiiniä ja sytytti polttoaineen tuleen. Naisen onnistui sammuttaa tulen. Hän sai kamppailussa nirhaumia ja mustelmia niskaansa, rintaansa ja ranteeseensa.

Syyttäjän mukaan miehen on täytynyt ymmärtää, että teon onnistuessa nainen olisi kuollut joko palovammoihin tai palokaasuihin. Päijät-Hämeen käräjäoikeus lähetti epäillyn mielentilatutkimukseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa