Moottoripyörä kaahasi poliisia karkuun, pienet lapset meinasi jäädä alle

Poliisipartio havaitsi Helsingin Koskelantiellä eilen klo 16.30 anastetuksi ilmoitetun Suzuki-moottoripyörän, jonka rekisterinumero on CN-649. Partio kääntyi moottoripyörän perään, joka kääntyi kovalla nopeudella Koskelantieltä Sofianlehdonkadulle.

Kumpulassa moottoripyörä kääntyi kevyen liikenteen väylälle, jossa se oli ajaa kahden pienen lapsen päälle. Pako jatkui
Viikin suuntaan huomattavalla ylinopeudella, autojen välistä puikkelehtien sekä välillä kevyen liikenteen väyliä käyttäen.

Moottoripyörän kuljettaja oli paikoitellen käyttänyt huomattavaa ylinopeutta ja tehnyt erittäin vaarallisia ohituksia. Kuljettaja oli normaalikokoinen mies, jolla oli yllään valkoharmaat maastokuvioidut housut, tumma takki, tummat kengät ja musta kypärä.

Asiaa tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena. Yleisön havaintoja tapahtumista kaivataan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa