MTV3: Bussinkuljettajan pahoinpitelijä oli vapaaottelija

MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmassa paljastettiin, että linja-autonkuljettajan raa’asta pahoinpitelystä tuomittu mies on innokas kamppailulajien harrastaja. Hän on harrastanut muun muassa vapaaottelua SM-tasolla.

45 minuuttia -ohjelman mukaan käräjäoikeus sai tietää asiasta vasta tuomion langettamisen jälkeen. Kihlakunnansyyttäjä Eija Velitskin mukaan syytetty vähätteli kamppailulajitaustaansa oikeudessa.

– Käräjillä ei tullut esille, että hän oli tällaisen kontaktilajin pitkäaikainen harrastaja, ja sellaisen lajin harrastaja johon kuului nämä potkut, lyönnit sekä iskut. Hän vähätteli sitä omaa harrastustaan. Nyt toki sitten ymmärrän, miksi hän sitä vähätteli, Velitski toteaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa