Nainen maksoi Facebook-huijarille 5 000 euroa

Hämeenlinnalaisia on huijattu urakalla netissä. Eräs nainen tapasi Facebookissa englantilaisen miehen, joka lähestyi häntä seireenimäisin kutsuin. Tekstejä vaihdeltiin ja nainenkin ihastui mieheen. Mies kertoi olevansa varakas sijoitusneuvoja

Taitavilla sanankäänteillä hän sai naisen vakuuttumaan taidoistaan. Nainen laittoi pankin kautta miehelle 5 000 euroa sijoitettavaksi. Neuvokas omaan lompsaansa sijoittava oli rahansa saanut ja yhteydenpito loppui. Mike-poika luultavasti vain hymyilee.

Eräs mies löysi treffipalstalta kiinnostusta herättävän naisen Venäjältä. Hetken kirjoittelujen jälkeen sovittiin, että nainen tulisi Suomeen kuukaudeksi. Mies tarjoutui lainaamaan naiselle 1500 euroa.

Rahat kulkivat pankkien kautta ja nainen ilmoitti laskeutumisajan Helsinkiin. Koneita tuli ja meni, mutta Anna ei ilmestynyt. Nyt mies on itsekin varma, että häntä huijattiin. Näin takuulla kävi.

Olisiko näistä opiksi sosiaalisen median pyörteissä viihtyville? Tuntemattomat lähestyvät taitavin sanankääntein valuutan kiilto silmissään, muu on lumetta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa