Naista auttamaan menneet ohikulkijat pahoinpideltiin

Pariskunta riiteli Jyväskylässä Kilpisenkadulla porttikongissa viime yönä puoli kolmen aikaan. Ohi kulkeneet 21-vuotiaat paikkakuntalaiset miehet olivat huomanneet riitelyn ja kysyneet naiselta, tarvitseeko tämä apua.

Naisen vastattua myöntävästi, olivat miehet menneet riidan väliin. Tuolloin naisen seurassa ollut paikkakuntalainen 20-vuotias mies oli potkaissut toista miehistä rintaan ja lyönyt tätä vielä useita kertoja nyrkillä kasvoihin.

Paikalle oli tullut vielä yksi paikkakuntalainen 20-vuotias mies, joka oli lyönyt toista apuun menneistä miehistä nyrkillä kasvoihin ja painanut sormella silmään.

Pahoinpidellyt saivat vammoja ja heidät toimitettiin lääkäriin. Nyrkkisankarit puolestaan päätyivät poliisin suojiin. Tekoja tutkitaan pahoinpitelyinä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa