Nettiauton perustajat tehostamaan uusien autojen kauppaa

AutoAle.fi on uusien autojen kauppaa tehostamaan kehitetty verkkopalvelu, joka palvelee autojen ostajia ja myyjiä. Palvelun taustalla ovat Nettiauto.comin perustaneet Mika Fagerström ja Hannu Kytölä sekä yrittäjä ja rahoitusalan ammattilainen Dmitry Genin.

Palvelun avulla autojen ominaisuuksien ja eri liikkeiden tarjoamien hintojen vertailu on yksinkertaista, mikä nopeuttaa kaupan tekoa. AutoAle.fi tarjoaa asiakkaan käyttöön hakutoiminnon, joka kattaa kaikki Suomessa myynnissä olevat automerkit ja –mallit.

– Sivuston tärkein tavoite on helpottaa uuden auton hankintaa ja säästää asiakkaan aikaa ja rahaa. Palvelun hienous on se, että myös autokauppiaat hyötyvät: markkinointikustannukset alenevat ja liike tavoittaa maantieteellisesti laajemman potentiaalisen asiakaskunnan, toteaa Mika Fagerström.

Hakupalvelun lisäksi AutoAle.fi näyttää, mistä liikkeestä haluttu auto on ostettavissa edullisimmin. Asiakas näkee nopeasti ja helposti myös liikkeiden varastossa olevat heti toimitettavat autot sekä erikoistarjoukset, kampanjat ja sesonkialennukset.

– Olemme vakuuttuneita siitä, että sekä uusien autojen ostajia että myyjiä palvelemaan kehitetty AutoAle.fi tulee saamaan vankan aseman automarkkinoilla. Haluamme toimia yhteistyössä autokauppiaiden ja alan palveluja tarjoavien yritysten kanssa ja tuoda tehokkaan myynti- ja markkinointityökalun valtuutettujen autokauppiaiden käyttöön. Samalla AutoAle.fi palvelee auton ostajia tarjoamalla heille kattavan online-tietolähteen ostopäätöksen tueksi, Hannu Kytölä sanoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa