Nuori mies ryöstettiin, potkittiin tajuttomaksi ja heitettiin mereen

Raumalla sunnuntaina 16.10 aamuyöstä noin klo 05 aikaan 5-6, tummiin pukeutunutta, ilmeisesti ulkomaalaista miestä hyökkäsivät 18-vuotiaan raumalaisnuorukaisen kimpuun Syvärauman sillalla.

Nuorukaista pahoipideltiin muun muassa potkimalla ja hän menetti tajuntansa. Pahoinpitelyn lopuksi hänet heitettiin sillalta mereen. Samassa yhteydessä häneltä anastettiin vähäinen summa rahaa. Ryöstön uhri ei saanut tilanteessa vakavia vammoja.

Poliisi on saanut muutamia vihjeitä epäiltyjen liikkeistä ja nyt vihjeitä toivotaan lisää. Epäillyt ovat ilmeisesti liikkuneet keskustasta Syvärauman suuntaan noin kello 04.30 – 05.00 välisenä aikana.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan mahdollisesti liittyvistä havainnoista Rauman poliisipäivystykseen p. 071 87 46100.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa