Pariskunta hyppäsi oravanpyörästä syksyllä 2004, lähtivät kiertämään maailmaa

Helsingin Sanomat kertoo 41-vuotiaista Päivi ja Santeri Kannistosta, jotka syksyllä 2004 päättivät ”hypätä oravanpyörästä” ja lähtivät päättymättömälle maailmanmatkalle. Tämän jälkeen he ovat käyneet Suomessa vain kerran.

Päivi on filosofian tohtori ja Santerilla oli tunnettu it-alan yritys. Kannistot kutsuvat itseään urbaaneiksi nomadeiksi. Maailmalla eläminen on halpaa ja rahaa heiltä on kulunut keskimäärin vähän yli 500 euroa kuussa.

Ensiksi Kannistot lähtivät Brasiliaan. Sen jälkeen he ovat asuneet Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Kauko-idässä ja Etelä-Euroopassa. Joskus he ovat pysyneet paikallaan vain muutaman päivän, joskus toista vuotta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa