Perhetukikeskuksen nuoret pahoinpitelivät ja jättivät yövalvojan lukkojen taakse

Ylöjärven perhetukikeskukseen sijoitetut kaksi 14-vuotiasta ja 17-vuotias tyttö ryöstivät yövalvojan eilen kello 23.00. Tämän jälkeen hänet raahattiin lukittuun tilaan, jossa hän vietti pahoinpideltynä 8 tuntia kunnes aamuvuoroon tullut työntekijä vapautti hänet.

Ryöstöä tutkitaan törkeänä, koska teko kohdistui henkilöön, joka ei toimeensa kuuluvan työn vuoksi voinut puolustaa itseään tai perhetukikeskuksen omaisuutta. Poliisi ei kerro tarkemmin tekotavasta tai ryöstön yhteydessä anastetusta omaisuudesta.

Poliisi on etsintäkuuluttanut epäillyt tekijät ja pyrkii aluksi omien tutkintakanaviensa avulla tavoittamaan heidät. Poliisi esittää myös toiveen, että tytöt itse ilmoittautuisivat joko poliisille tai sosiaaliviranomaiselle.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää mikäli jotain uutta ilmenee ja harkitsee etsintäkuulutettuina olevien tyttöjen kuvien julkaisemista ellei heitä muuten tavoiteta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa