Petteri Järvinen: ”Bonus-kortti voi pelastaa henkesi”

Uusi Suomen mukaan it-asiantuntija, tietokirjailija Petteri Järvinen bloggaa, että Plussa-kortilla tehdyt ostokset tallennetaan yksityiskohtaisesti kaupan asiakasrekisteriin.

Tämän asian näyttäisi osoittavan myrkkyoliivi-skandaali, jonka myötä kauppojen asiakasrekisteri avattiin, että saatiin estettyä vaarallisen botulismibakteerin leviäminen. Italialaisiin Gaudiano Bio -mantelioliiveihin on kuollut yksi henkilö.

Järvisen mukaan tämä tarkoittaa sitä, että Plussa-kortilla tehdyt ostokset tallennetaan yksityiskohtaisesti. K-ryhmä on aiemmin väittänyt, että ainoastaan ostosten loppusumma tallennetaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa