Pikkupoikaa epäillään 4-vuotiaan surmasta

Iltalehti kertoo, että Ruotsissa 4-vuotiaan pojan surma on selviämässä. Leikkipaikan lähistöllä asuva mies oli nähnyt, kuinka 4-vuotiaan leikkipaini toisen pojan kanssa muuttui rajummaksi. 4-vuotias oli myös juossut metsään karkuun muita lapsia.

Nimettömän pysyttelevän poliisilähteen mukaan yhtä nuorta poikaa epäillään surmatyöstä. Poliisilähteen mukaan ei ole täysin poissuljettua, että muutkin lapset olisivat surmaan osallisia.

– Meillä on yhä selkeämpi kuva tapahtumien kulusta, syyttäjä Yvonne Rudin sanoo Aftonbladetissa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa