Poliisi juoksi kiinni 13-vuotiaan rattijuopon

Sotkamon keskustassa myöhään maanantai-iltana 13-vuotias sotkamolaispoika ajoi kaverinsa omistamalla skootterilla poliisia karkuun. Skootterin kuljettaja ei noudattanut poliisin antamaa pysähtymismerkkiä.

Poliisipartio tavoitti lopulta juoksemalla karkuun lähteneen skootterin kuljettajan ja selvisi, että poika oli ajanut skootteria alkoholin vaikutuksen alaisena. Pojalla oli veressä alkoholia 0,95 promillea.

Skootterin omistajan epäillään luovuttaneen skootterin ajo-oikeudettomalle ja juopuneelle kaverilleen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa