Perhe löytyi kuolleena Varkaudessa, poliisi tutkii henkirikoksena

Pohjois-Savon poliisilaitos tiedottaa, että 24.10.2011 noin klo 18.00 poliisille tuli ilmoitus, jonka mukaan Varkauden Käpykankaalla sijaitsevasta omakotitalosta on löytynyt perheen 44-vuotias äiti ja 8-vuotias poika surmattuna.

Omaiset eivät olleet saaneet yhteyttä perheeseen sunnuntain jälkeen ja huolestuivat asiasta. Paikalle meni lähiomainen, joka löysi asunnon sisätiloista. Paikalle mennyt poliisipartio löysi perheen 49-vuotiaan isän kuolleena talon pannuhuoneesta.

Poliisi tutkii rikosta henkirikoksena, eikä tutkinnassa ole tullut ilmi syytä epäillä perheen ulkopuolista tekijää. Rikospaikan tekninen tutkinta on vasta alkuvaiheessa ja tulee kestämään useita tunteja. Surmien tekotapaan ei tutkinnallisista syista oteta vielä kantaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa