Rehtorin viesti vanhemmille: ”Täällä tapahtuu hurjia juttuja”

Aamulehti kertoo, että Akaan Toijalassa nuorten keskuudessa on ollut tänä syksynä levotonta. Yhteiskoulun rehtori Jukka Oksa on huolestunut alueensa nuorista. Koulussa on ollut poikkeuksellisen paljon tönimistä ja pystypainia.

Eniten julkisuutta on saanut tapaus, jossa 13-vuotias tyttö pahoinpideltiin raa’asti. Kaksi 13-vuotiasta tyttöä, hakkasivat ja potkivat uhriaan päähän ja eri puolille kehoa. Tekoa kuvattiin kännykällä.

– Nyt on oikea aika pysähtyä ja herätellä vanhempia: täällä tapahtuu hurjia juttuja.

Rikoskomisario Joni Länsipuro kertoo poliisin näkemyksen levottomuuden lisääntymisestä olevan sama. Hänen mukaan rikosilmoituksia alaikäisten välisistä kahinoista ja pahoinpitelyistä on ollut poikkeuksellisen paljon tänä syksynä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa