Riita saunamakkarasta johti pahoinpitelyyn

Hollolassa perjantai-iltana klo 21.00 aikaan 1981 ja 1983 syntyneet miehet olivat menossa saunomaan. Miesten välille syntyi riita, kun toinen miehistä olisi halunnut valmistaa saunamakkaran uunissa ja toinen olisi halunnut paistaa sen kiukaalla.

Yhteisymmärrykseen ei päästy, jolloin riita ratkaistiin perisuomalaiseen tapaan. Nuorempi miehistä löi pari kertaa vanhempaa kasvoihin ja poistui asunnosta ennen poliisin tuloa. Henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Riita saunamakkarasta johti pahoinpitelyyn

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun