Romanian romanit hallitsevat väkivalloin Helsinkiä

Poliisi sai klo 01.30 aikaan hätäkeskukselta tehtävän Rautatientorille, jossa oli tapahtunut pahoinpitely ja vahingonteko romanialaisten välillä. Tappelun osapuolilla oli ollut käytössään rautaputkia ja mailoja, joilla pahoinpitely tehtiin.

Rikoksen uhri kertoi, että seitsemän Romanian romania oli ajanut takaa häntä ja saatuaan kiinni olivat rikkoneet auton tuulilasin ja pahoin pidelleet häntä. Uhrin kertoman mukaan kyse on romanialaisten välisistä riidoista. Hänen kertomansa mukaan romanian romanit hallitsevat Helsinkiä, eikä muilla romanialaisilla ole asiaa Helsinkiin.

Uhrin vammat eivät olleet niin vakavia, että hän olisi lähtenyt ambulanssin kyytiin, vaan hän lähti etsimään veljeään, joka myös pakeni romaneja.

Poliisi otti seitsemän henkilöä kiinni epäiltynä pahoinpitelystä ja vahingonteosta. Heitä kuulustellaan tänään maanantaina.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa