Somalit ja paikalliset tappelivat teräaseiden kanssa Lieksassa

Lieksan keskustassa Siltakadulla aamuyöllä noin klo 04 aikaan sattui kahakka, kun kolme somalimiestä ja joukko lieksalaismiehiä ottivat yhteen. Kahakassa kaksi miestä sai haavoja teräaseesta.

Pahimpia vammoja sai somalimies ja hän on Lieksan terveyskeskuksessa tarkkailussa. Hänen vammansa ei vaadi vaativampaa sairaalahoitoa. Lieksalaismiehistä yhdellä on jonkinlaisia viiltohaavoja vartalossaan. Mahdollisista muiden vammoista ei ole selvyyttä.

Tapahtumaan johtaneet syyt ovat vielä hämärän peitossa, mutta poliisin tiedon mukaan useammilla henkilöillä on ollut teräaseita. Yksi noin 20-vuotias lieksalaismies on pidätettynä epäilyntä pahoinpitely-rikokseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa