Soneran kaapeli-tv-kanavat vapaassa katselussa 5.-9.10.2011

Turun Kaapelitelevisio ja Sonera ovat yhdistyneet yrityskaupan myötä. Tämän vuoksi kaikille Soneran kaapeli-tv-asiakkaille tarjoamme kymmeniä kanavia katsottavaksi ilmaiseksi viiden päivän ajan keskiviikosta sunnuntaihin 5.-9.10.2011.

Tarjolla on valtava valikoima elokuvia, lastenohjelmia, viihdettä ja asiaohjelmia sekä urheilua. Asiakkaat voivat valita katsottavakseen esimerkiksi minkä tahansa jääkiekon sm-liigan otteluista 5.-9.10.2011 Sonera URHOtv Total -kanavilta (kanavapaikat 150-158).

Lisätietoa kanavavalikoimasta: http://www.sonera.fi/open

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa