Suomen ensimmäinen proteiinileipä, Fazer Real Proteiini MAX

Suomen ensimmäinen proteiinileipä, Fazer Real Proteiini MAX tulee kauppoihin marraskuussa. Uutuusleivässä on peräti kaksi kertaa enemmän proteiinia kuin rahkassa tai raejuustossa. Yhdessä leipäpalassa saat proteiinia 6,5 grammaa.

Real Proteiini MAXin laadukas ja monipuolinen proteiinikoostumus on lähtöisin viljasta, herneistä, siemenistä sekä kananmunan valkuaisesta. Ihmisen päivittäisestä energiansaannista 10 – 20 % pitäisi tulla proteiineista.

Erityisesti lapset, urheilevat sekä ikääntyvät ihmiset tarvitsevat proteiinia. Real Proteiini MAX on unelmaleipä hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle, joka haluaa jaksaa ja voida hyvin. Maukas sekaleipä sopii niin aamupalaksi kuin välipalaksi menevään päivään.

Uusi voimaleipä sopii liikkujien lisäksi myös esimerkiksi kasvissyöjille. ”Tavallisesti kasvissyöjän pitää miettiä, miten yhdistellä vaikkapa viljaa ja palkokasveja saadakseen välttämättömät proteiinin rakennusaineet.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa