Teuvo Hakkaraista lyötiin turpaan tanssilattialla

Seiskan mukaan 19-vuotias nuorukainen löi kansanedustaja Teuvo Hakkaraista nyrkillä päähän varhain viime sunnuntaina Viitasaarella Pihkuri-hotellin tanssilattialla. Teuvon nenästä lensi verta kaaressa.

Silminnäköiden mukaan Teuvo oli ennen tapausta hyvällä juhlatuulella ja tanssahteli tanssilattialla varsin iloisena. Heidän mukaan Teuvo ei välittänyt tapahtumista, vaan yritti tiedustella teon motiivia.

– Ei se mikään kunnon lyönti ollut. Siinä on se ero, että jos minä olisin lyönyt, niin olisi jäänyt jälki. Mutta minä en tappele, Hakkarainen kertoo Seiskalle.

Seiskan tavoittama Teuvo kommentoi, että verisen välikohtauksen jälkeen lyöjän kanssa tuli reilu käden puristus. Hän sanoo vieneensä pojan vielä kotiin. Eikä hän aio jäädä sairauslomalle eduskuntatyöstä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa