Turussa yritetty hävittää sohvakalusto pöntön kautta

Turun Sanomat kertoo, että pelkästään Turussa jätevedenpuhdistamolta kaatopaikalle lähtee kahdesta kolmeen kuorma-autollista viemäriin kuulumatonta jätettä viikossa.

Vuosittain viemäriin kuulumatonta jätettä tulee 300 tonnia ja se tuo 60 000 euron lisälaskun. Viemäriverkkoon lehden mukaan pöntön kautta vedetään käytettyjä kondomeita, siteitä, tamponeja, vanupuikkoja, kännyköitä, lompakkoja, tekohampaita.

– Joku on joskus yrittänyt hävittää sohvakalustonsakin pöntön kautta pieninä paloina, Turun vesiliikelaitoksen johtaja Irina Nordman huokaisee.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa