Valtio ei rahoita kaikkien pelastuskopterien toimintaa, 10 miljoonaa euroa puuttuu

Pelastuskopteritoiminta siirtyy vuodenvaihteessa tukiyhdistyksiltä viiden yliopistosairaanhoitopiirin omistamalle Finnhems Oy:lle. Koptereille on ensi vuoden valtion talousarvioissa varattu 11,8 miljoonaa euroa.

Helsingin Sanomien mukaan nyt on kuitenkin selvinnyt, että uudelleen organisoituna toiminta maksaisi 22,5 miljoonaa. Vajaat 12 miljoonaa euroa riittäisi kolmen kopterin ylläpitoon, eli ensi vuoden alusta kaksi pelastushelikopterista uhkaa jäädä maahan.

Valtio ei rahoita kaikkien pelastuskopterien toimintaa, 10 miljoonaa euroa puuttuu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun