Venäläiset kadottivat suuntavaiston, eivätkä löytäneet enää autoaan

Venäjältä Lappeenrantaan ostoksille tullut seurue menetti ostohuumassa suuntavaiston, eikä löytänyt enää autonsa luo. Yhteisen kielen puute teki asian selvittelyyn ylimääräisen haasteen.

Onneksi seurueen kuljettaja oli ottanut autonjättöpaikalla valokuvan, jossa näkyi pensasaita ja osa sen takana olevan talon katosta.

Poliisi selvitti valokuvan perusteella auton sijainnin ja antoi seurueelle kyydin Lappeenrannan pääpoliisiasemalta Leirin kaupungin osaan, josta poliisipalveluun varsin tyytyväiset matkalaiset pääsivät jatkamaan kohti kotimaataan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa