Verkkovirtaan kytketty läppäri räjähti

Itä-Savo uutisoi, että Savonlinnassa Ihanteentiellä sijaitsevassa omakotitalossa räjähti verkkovirtaan kytketty läppäri keskiviikko iltana. Kipinät saivat sulamaan muun muassa pöydän yläpuolisia kattolevyjä, jotka on valmistettu styroksista.

Asukas katsoi parhaaksi kutsua apua paikalle Etelä-Savon pelastuslaitokselta. Syytä räjähdykseen ei vielä osata kertoa, mutta tilanteesta aiheutui onneksi vain savuvahingoilla.

Pelastuslaitokselta muistutetaan, että mitään kannettavia laitteita pitäisi jättää valvomatta silloin, kun niitä ladataan. Jos tämän sattuessa ei kotona olisi ollut asukkaita paikalla, olisivat seuraukset saattaneet olla hyvinkin kohtalokkaat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa