Vuoden hauskin joululahja, Ilmaveivi-harjoittelu- ja pelisetti

Ilmaveivi-harjoittelu- ja pelisetti on patentoitu suomalainen innovaatio, joka on kehitelty ilmaveivimaalin oppimiseen. Pakkaukseen kuuluvat mailan lapaan kiinnitettävä tarranauha ja siihen tarttuvat ilmaveivikiekot.

Ilmaveivauksen lisäksi innovaatio on hyödyllinen myös muussa jääkiekon tekniikkaharjoittelussa. Ilmaveivikiekon avulla on helpompi harjoitella kiekon kuljettamista, kun kiekko pysyy lavassa ja katseen voi pitää ylhäällä.

Ilmaveivi-harjoittelusetti on jääkiekkofanin keräilykohde ja osa tuotoista ohjataan Suomen Jääkiekkoliiton lapsi- ja nuorisotyöhön. Ilmaveivi on ehdolla Vuoden Liikuntatuotteeksi 2011.

– Ilmaveivi-harjoittelusetti on mainio lahjaidea, sillä se saa ihmiset ylös, ulos ja kentille. Toisaalta se on myös hieno muisto Suomen toisesta jääkiekon maailmanmestaruudesta. Liikelahja- ja seuratilauksia varten kiekkoihin voi painattaa oma logon, Ilmaveiviä jakelevan Vandernetin toimitusjohtaja Antti Blåfield vinkkaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa