5-vuotiaan kirje pääsi taustakuvaksi poliisien tietokoneille - Pietar.in
Siirry sisältöön

5-vuotiaan kirje pääsi taustakuvaksi poliisien tietokoneille

Savon Sanomien mukaan siilinjärveläinen 5-vuotias Jaro Toivanen ei halunnut tänä jouluna kirjoittaa joulupukille, vaan poliisille.

Pohjois-Savon poliisilaitoksella kirjeestä ilahduttiin niin kovasti, että se ladattiin kaikille laitoksen koneille taustakuvaksi. Poliisipäällikkö Kari Heimonen halusi vastata kirjeeseen ja määräsi sen toimitettavaksi Jarolle henkilökohtaisesti.

Toivasen perhettä odotti keskiviikkona yllätys, kun pihaan kaarsi poliisiauto ja ovelle ilmestyi kaksi konstaapelia. Jaro pääsi tutustumaan toiveammattiinsa ja oikeaan poliisiautoon konstaapelien johdolla.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a