Angry Birds kauppoihin PC-versiona

Maailmanmenestykseen noussut Angry Birds on saapunut vihdoinkin kauppoihin PC-versiona. PC:lle pelistä tulee kaksi versiota: Angry Birds ja Angry Birds Rio.

– Kuvan- ja äänenlaatu on parasta mahdollista – in full high-definition glory, toteaa Rovion markkinointipäällikkö Peter Vesterbacka.

Angry Birds PC-versiossa on valmiina yli 300 possuntäyteistä pelitasoa. Angry Birds Rio on toimintapeli, jossa tavoitteena on pelastaa kaapatut arapapukaijaystävät. Possujen sijasta lintujen hermoille käyvät muun muassa apinat, sekä eläinten salakuljettajat.

– Angry Birds -pelisarja ansaitsee konkreettiset pakettiversiot. Mikäpä on Jouluna mukavampaa, kuin kuin saada tai antaa aito lahjapaketti. Ja etenkin kun peli on arvostettua kotimaista osaamista, pelien jakelijayrityksen PLAN 1 Oy:n myyntijohtaja Markku Karijoki.

Angry Birds PC ja Angry Birds RIO PC pelien suositushinta on 9,95 eur/kpl. Kummankin pelin suositusikäraja on 3. Pelit ovat saatavilla tavarataloissa ja pelimyymälöissä kautta maan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa