Autoliiton Operaatio Lumihiutale pelastaa jälleen joulumatkoja

Autoliiton Operaatio Lumihiutale käynnistyi tänään lauantaina 17.12.2011. Operaatio Lumihiutale on pelastanut ihmisten joulumatkoja vuodesta 1969 alkaen, eli kyseessä on jo 43. kerta.

Operaatio Lumihiutale järjestetään autoliiton lähes 200 vapaaehtoisen tiepalvelumiehen voimin. Kyseessä on vapaaehtoisen tiepalvelun vuoden mittavin voimainponnistus. Operaatio jatkuu uudenvuodenpäivään 1.1.2012 saakka.

– Tiepalvelumiehen hommaa voi sanoa kutsumusharrastukseksi. Monille tiepalvelumiehille Operaatio Lumihiutale on jouluperinne siinä, missä jollekin on kinkun paistaminen. Ja kuuluuhan jouluun olennaisesti toisten huomioiminen ja auttaminen, Autoliiton koulutuspäällikkö Teijo Poutanen toteaa.

Autoliiton kaikille avoin tiepalvelunumero on 0200 8080 ja puhelun hinta on 1,95 €/min + pvm. Autoliiton jäsenille on oma maksuton puhelinnumero, mutta heillekin tilatut palvelut ovat maksullisia. Autoliiton AL-turva -jäsenille tilatut palvelut ovat maksuttomia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa