Citymarketin vessasta yritettiin varastaa pönttö

Keski-Uusimaan mukaan Järvenpään Citymarketin yleisövessasta on varastettu kaikkea mitä sieltä on vain irti saatu. Muutama viikko sitten joku veti kuitenkin riman alta reilusti ja yritti varastaa vessanpöntön.

Pöntöstä tekijät olivat jo ehtineet irrottaa pultteja, jolla se on kiinnitetty lattiaan. Tekijöiksi on epäilty wc-tiloissa oleskelleita aikuisia miehiä.

Citymarket kyllästyi jatkuvaan ilkivaltaan ja asensi wc-oviin automaattimaksulukot. Nyt vessaan pääsee euron kolikolla ja asiakkaat ovat kiitelleet, kun vessat ovat nyt siistejä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa