Kuohun ammuskelussa kuoli kaksi

Petäjäveden Kuohulla sijaitsevalta maalaistalolta tuli hiukan kello 12.30 jälkeen ilmoitus Keski-Suomen hätäkeskukseen ampumavälikohtauksesta. Tapahtumapaikalle siirtyi välittömästi useita poliisipartioita.

Ennen poliisin saapumista paikalta poistui aseistautunut mieshenkilö, joka ammuskeli pihapiirissä. Tapahtumapaikalta poistunut -52 syntynyt mieshenkilö saatiin kiinni klo 13.56 aikaan hänen ilmoittautuessa Keski-Suomen poliisilaitokselle Jyväskylään.

Tähän mennessä esitutkinnassa on selvinnyt, että mies surmasi haulikolla ampumalla entisen puolisonsa ja paikalla olleen miehen. Hänellä ei ollut ampuma-aseen hallussapitolupaa surmissa käytettyyn aseeseen. Surma-ase on poliisin hallussa.

Kohdehenkilön vaarallisuusarvion ja toiminnan perusteella tilanteessa pyydettiin virka-apua puolustusvoimilta PASI-miehistönkuljetusvaunun saamiseksi. Tapahtumapaikalle saatiin nopeasti paikalle useita sairaankuljetuksen yksiköitä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa