Maksutelevisio tuottaa pettymyksiä

Maksukanavapakettien ja muiden televisiopalveluiden mainokset ja myyjät kertovat harhaanjohtavia tietoja tai jättävät olennaisia tietoja antamatta. Kuluttajaviraston mukaan virheitä ei myöskään korjata niin sujuvasti kuin pitäisi.

Kuluttajalla on yhä enemmän mahdollisuuksia valita, mitä hän televisiosta katsoo ja miten. Tämä merkitsee sitä, että kuluttajien on entistä hankalampaa saada kokonaiskuvaa eri vaihtoehdoista ja niiden yhteensopivuudesta.

Pahimmassa tapauksessa kuluttajat maksavat laitteista ja palveluista, jotka eivät lainkaan vastaa heille annettuja lupauksia. Asiakkaalta saatetaan esimerkiksi laskuttaa kanavapaketista aivan eri hinta kuin mikä hänelle on alun perin ilmoitettu.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa