Mies niin kovassa humalassa, että alkometri sekosi

Savonlinnan Savonkadulla paloaseman kohdalla keskiviikkona klo 16.30 alle kolmekymppinen mies ajautui autolla keskikorokkeen yli vastaantulevien kaistalle ja törmäsi toisen auton keulaan.

Kuljettaja puhalsi poliisipartion alkoholin seulontamittariin peräti 4.45 promillen lukemat. Mies oli niin kovassa humalassa, ettei tarkkuusalkometripuhallutuksesta poliisiasemalla tullut mitään, sillä mittari moitti liian kovia lukemia.

Mies käytettiinkin sitten verikokeessa veren alkoholin määrittämiseksi. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa