Nuorille suunnattu Mantelichat aukeaa jälleen jouluna

Pelastakaa Lapset yhteistyöverkostoineen avaa tänä jouluna yhdeksättä kertaa lapsille ja nuorille suunnatun reaaliaikaisen verkkokeskustelun, Mantelichatin.

– Mantelichat tarjoaa nuorille mahdollisuuden jutella toisten nuorten ja turvallisten aikuisten kanssa mieltä painavista asioista, kertoo Mantelichatista vastaava Martti Härmä, Pelastakaa Lasten verkkonuorisotyön koordinaattori.

Mantelichat avataan jouluaattona klo 15. Tarkat tiedot chatin aukioloajoista ja chat-huoneista löytää IRC-Galleriasta, Habbosta ja Suomi24:stä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa