Pikkujouluista tullut asukas korjasi vesihanaa, aiheutti mittavat vesivahingot

Helsingin Oulunkylälässä kerrostalon kolmannen kerroksen asukas oli tullut aamuyöllä pikkujouluista kotiin juovuksissa ja hän oli aloittanut vessan vuotavan vesihanan korjaamisen putkipihdeillä.

Homma ei onnistunut. Vesihana nimittäin rikkoontui ja vettä tulvi valtoimenaan hanasta huoneistoon ja tietenkin alaspäin aina kellariin asti. Tilanteesta valtavasti hätääntynyt mies haki naapurinsa apuun vasta kotvan kuluttua.

Vesi ehti valua kellaritiloihin asti aiheuttaen varsin mittavat vahingot. Vettä valui muun muassa alwkerran asuntoon valtoimenaan siten, että huoneisto tuhoutui toistaiseksi täysin asuinkelvottomaksi.

Paikalle hälytetyt ammattimiehet saivat homman haltuunsa kello 04.00 jälkeen aamuyöstä. Ikävän tapauksen selvittäminen aloitetaan tuotapikaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa