PlusTV:n joulutervehdys antennikoteihin

Maksu-tv PlusTV vastaa TV Viihteen haasteeseen ja tarjoaa kaikille Suomen antennikodeille joululahjan. Sen ansiosta perjantaista 24.12. klo 00.01 maanantaihin 26.12. klo 24.00 15 maksukanavaa on vapaasti katsottavissa.

Vapaasti joulun aikana näkyvät maksukanavat ovat Digiviihde, Discovery Channel, Eurosport, MTV3 Fakta, MTV3 Juniori, MTV3 Leffa, MTV3 MAX, Music TV, Nelonen Kino, Nelonen Maailma, Nelonen Perhe, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Nickelodeon ja URHOtv.

Kanavat saa näkyviin automaattisen kanavahaun avulla. Tarkemmat ohjeet kanavien hakuun löytyvät PlusTV:n www-sivuilta osoitteesta PlusTV.fi/lahja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa