Poliisi keskeytti laittoman rahankeräyksen

Ylivieskassa perjantaina kauppojen edustoilla esiintyi kolmikko, joka keräsi rahaa hyväntekeväisyysjärjestön nimissä. Poliisi keskeytti rahankeräyksen puolen päivän jälkeen ja otti haltuunsa laittomasti kerätyt muutaman sataa euroa.

Järjestö jonka nimissä kolmikko toimi, on olemassa mutta sen toiminta on hiipunut. Aikoinaan järjestöllä on ollut myös lupa rahankeräykseen mutta luvat olivat vanhentuneet ja lupa oli omatoimisesti väärennetty.

Poliisi pyytää kansalaisia kohtuudella varmistamaan keille lahjoituksensa antavat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa