Puolustusministeri ei järjestä uudenvuoden vastaanottoa, säästöä 70.000 euroa

Puolustusministeri on järjestänyt vuodesta 1947 lähtien uudenvuoden vastaanoton. Vastaanotolle on perinteisesti kutsuttu maan ylin poliittinen johto, virkamieskuntaa sekä puolustusvoimien, talouselämän ja eri alojen järjestöjen, erityisesti maanpuolustusjärjestöjen, edustajia.

Tilaisuuteen on kutsuttu myös diplomaattikuntaa sekä kulttuurielämän ja tiedotusvälineiden edustajia.

Stefan Wallin on päättänyt olla järjestämättä uudenvuoden vastaanottoa 2012. Päätös johtuu puolustusvoimien säästölinjasta, josta myös ylin johto kantaa vastuunsa. Näin säästyvä menoerä on noin 70.000 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa