R-kioski kielti teineiltä sisääntulon

Ilta-Sanomien mukaan Helsingin Puistolan R-kioskilla on riehunut nuorisojengi, johon kuuluu viidestä kymmeneen 11-18-vuotiasta. Nuoret eivät kunnioita edes vartijoiden kieltoja ja pari kertaa on pitänyt pyytää myös poliisit apuun.

Teinit häiritsevät kaikin tavoin ja myyjän mukaan kioski on oikea murheenkryyni. Nyt R-kioskin oveen on ilmestynyt kyltti, joka kieltää teineiltä sisääntulon.

– Toistuvaa häiriköintiä, varastelua, aina sama nuorisojengi. Myyjiä haukutaan, tavaraa viedään, tämä on ihan sellaista jokaviikkoista. Myyjien hermoille on käynyt sen verran, että laitoimme tuon kyltin. Meille ei mieluiten haluta riehuvaa teinilaumaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa