Riistakamera narautti polttoainevarkaat

Lammin Sankolantien sorakuopalta välittyi perjantaina yöllä kolmen aikaan riistakameran kuvaa maanrakennusyrittäjän kännykkään. Metsänriista ei ollut kyseessä, vaan polttoainevarkaat tyhjensivät tankkia.

Varkaat ehtivät lorotella 300 litraa polttoainetta kanistereihin. Kamerakuvan saanut soitti poliisille ja lähti itsekin tavoittelemaan varkaita, jotka ehtivät lähteä ajelemaan sorakuopalta.

Tekijäkaksikko tavoitettiin valtatie 12:lta Pääjärventien risteyksessä. Nämä keski-ikäiset latvialaismiehet olivat saapuneet Suomeen farmariautollaan muutama päivä sitten. Toisella miehistä on entisten rötösten takia maahantulokielto, joten hänet palautetaan tutkinnan jälkeen kotimaahansa.

Molemmat on pidätetty varkausrikokseen. Tutkinnassa selvitellään, ovatko miehet mahdollisesti tekijöitä viime päivinä tehtyihin vastaaviin polttoainevarkauksiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa