Siwan ryöstölle nolo loppu

Porissa Pihlavan kaupunginosassa yritettiin ryöstää Siwa tiistai-iltana vähän klo 18 jälkeen. Porilainen vuonna 1972 syntynyt mies vaati vasaralla liikkeen henkilökuntaa uhkaamalla luovuttamaan kassassa olleet rahat.

Miehen vaatimuksiin ei kuitenkaan suostuttu ja hän joutui poistumaan liikkeestä ilman rahoja. Mies tavoitettiin vähän myöhemmin illalla ja on nyt pidätettynä.

Liikkeessä oli tapahtuma-aikaan kaksi henkilökuntaan kuuluvaa eikä ainuttakaan asiakasta. Hätäkeskuksesta tuli poliisille ilmoitus asiasta klo 18.09.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa